World of Warcraft: Shadowlands

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 23 november 2020
  • Platformen Pc
  • Genre MMO, RPG
  • Gameliner score

Leak: Chains of Domination eerste grote patch WoW: Shadowlands

World of Warcraft: Shadowlands krijgt binnenkort haar eerste grote uitbreiding genaamd Chains of Domination. Dit staat in een gelekte perskit van Blizzard.

Het was eigenlijk de bedoeling dat dit vanavond tijdens BlizzConline wordt onthuld, maar alle informatie rondom World of Warcraft is vroegtijdig naar buiten gebracht doordat Blizzard een perskit te vroeg online had gezet. World of Warcraft-website Wowhead verzamelde alle gelekte informatie voordat deze weer offline werd gehaald. Volgens de gelekte perskit kunnen we niet alleen The Burning Crusade verwelkomen in World of Warcraft: Classic, maar weten we nu ook wat we kunnen verwachten van de eerste grote World of Warcraft: Shadowlands-update. Volgens Wowhead gaat het hier om patch 9.1, genaamd Chains of Domination. In deze update kunnen we veel nieuwe dingen verwachten. Zo kun je straks de nieuwe stad Korthia verkennen, trek je ten strijde tegen The Jailer met de kracht van alle vier Covenants samen, komt er een nieuwe 10-boss Raid genaamd Sanctum of Domination, kun je de 8-boss Mythic mega-dungeon Tazavesh, the Veiled Market verkennen, kun je eindelijk vliegen in de Covenant-gebieden ontgrendelen, kun je nieuwe gear en mounts verzamelen, en nog veel meer.

World of Warcraft: Shadowlands is momenteel te spelen op pc. Wanneer patch 9.1 Chains of Domination uitkomt, is momenteel nog niet bekend.

BRON WowHead

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?