Leak: Call of Duty Modern Warfare Battle Royale map gelekt

Geplaatst: 12 februari 2020 16:35
Aangepast: 12 februari 2020 16:41

De Battle Royale map van Call of Duty: Modern Warfare zou gelekt zijn. De eerste screenshots van de Battle Royale map werden via Twitter gedeeld door PrestigeIsKey.

De Battle Royale-modus van Call of Duty: Modern Warfare wordt al erg geteased. In eerste instantie was dit meer een gerucht dan een feit, maar het lijkt nu toch bevestigd te zijn, aangezien de Battle Royale map al in de game zit. Als je als CoD caster in een private match gaat, kun je met de Atlas Superstore map de hele lay-out van de nieuwe map bekijken. Wel in een erg lage resolutie, maar dat moeten we dan maar even voor lief nemen. Of het de bedoeling was van Infinity Ward dat we deze map al zouden kunnen bekijken voor de officiële release, is nog maar de vraag. Wel werd er in een filmische cutscene van Call of Duty: Modern Warfare Season Two al behoorlijk duidelijk verwezen naar de komst van een Battle Royale-modus, maar dat is tot nu toe nog niet officieel bevestigd.

Call of Duty: Modern Warfare is nu beschikbaar voor de pc, Xbox One en PlayStation 4. Wanneer de Battle Royale-modus van de shooter online gaat, is nog niet bekend. Eerst maar eens wachten op een officiële bevestiging.

Bron: Twitter

Je zou het haast niet zeggen, maar Eilish heeft een passie voor alles dat de "normale mens" de stuipen op het lijf jaagt. Haar stapel dekentjes is torenhoog en wanneer de zon zijn oogjes sluit, wikkelt ze zich in haar coconnetje om zich onder te dompelen in menig nachtmerrie. Vergis je echter niet, Eilish is altijd vlijmscherp. Ze scheidt het kaf van het koren en weet het laatste nieuws recht voor je raap te brengen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Call of Duty: Modern Warfare

Series

Call of Duty

Uitgever

Activision Blizzard

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasewindow

25 oktober 2019

Ontwikkelaar

Infinity Ward

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord