Call of Duty: Modern Warfare 2

  • Ontwikkelaar Infinity Ward
  • Eerste releasedatum 10 november 2009
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre First-Person Shooter
  • Gameliner score

Leak: Call of Duty: Modern Warfare 2 remaster gelekt

De trailer voor Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered is gelekt. Het internet staat vol met signalen dat de game morgen al beschikbaar is.

De trailer toont ons de kille wereld van Call of Duty. Remember, no Russians! Deze game is destijds sterk ontvangen en na het succes van de reboot Call of Duty: Modern Warfare en Warzone, is het nu de tijd voor de tweede remaster. Naast de singleplayer ontvangen de spelers ook items in het thema van het karakter Ghost voor de twee vorige games. De trailer toont ons wat van de iconische momenten en personages die we ontmoeten in de shooter van Infinity Ward. De game is ook gelekt op de PlayStation Store, waaruit blijkt dat de game morgen al beschikbaar is.

Als de leaks kloppen is Call of Duty: Modern Warfare 2 morgen beschikbaar. Ga jij de game spelen?

BRON YouTube

Over auteur Bram Noteboom

Bram Noteboom Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?