Leak: Burning Crusade komt naar World of Warcraft Classic

Geplaatst:
Aangepast: 19 februari 2021 22:54

Het ziet ernaar uit dat de Burning Crusade-uitbreiding naar World of Warcraft Classic komt. Dit staat in een gelekte perskit van Blizzard.

Vanavond vindt BlizzConline plaats, de digitale variant van de jaarlijkse BlizzCon-conventie. Tijdens dit evenement wordt er elk jaar onthuld wat de plannen van Blizzard zijn voor haar bestaande games. Ook worden er af en toe nieuwe games of nieuwe uitbreidingen aangekondigd. Hoewel het evenement vanavond pas van start gaat, is er toch al het een en ander uitgelekt. De perskit van World of Warcraft is namelijk door Blizzard zelf iets te vroeg online gezet, waardoor we nu al weten wat we kunnen verwachten. World of Warcraft-website Wowhead heeft alle informatie uit deze perskit verzameld. Volgens de perskit komt The Burning Crusade namelijk naar World of Warcraft: Classic. WoW: Classic verscheen in 2019 en bracht spelers terug naar de bekende MMO in de staat van de game voor de eerste uitbreiding. Spelers konden de game zoals het vijftien jaar geleden was, opnieuw ervaren. Volgens de gelekte perskit krijgt WoW: Classic ook een eerste uitbreiding. The Burning Crusade, de eerste World of Warcraft-uitbreiding die origineel in 2007 uitkwam, wordt namelijk aan de Classic server toegevoegd. Deze uitbreiding brengt spelers door het Dark Portal naar de wereld van Outland. Ook zijn de Blood Elf en Draenei rassen in die uitbreiding speelbaar. Volgens de perskit kunnen spelers straks zelf kiezen of ze met de uitbreiding meegaan, of in de World of Warcraft: Classic-content blijven.

World of Warcraft: Classic is momenteel speelbaar op de pc met een actief World of Warcraft-abonnement. Wanneer The Burning Crusade wordt toegevoegd, is momenteel nog niet bekend.

Bron: Wowhead
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot World of Warcraft: Classic

Uitgever

Blizzard Entertainment

Reviewscore

Platforms

Pc

Releasedatum

27 augustus 2019

Ontwikkelaar

Blizzard Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord