World of Warcraft: Classic

  • Ontwikkelaar Blizzard Entertainment
  • Eerste releasedatum 27 augustus 2019
  • Platformen Pc
  • Genre MMO
  • Gameliner score

Leak: Burning Crusade komt naar World of Warcraft Classic

Het ziet ernaar uit dat de Burning Crusade-uitbreiding naar World of Warcraft Classic komt. Dit staat in een gelekte perskit van Blizzard.

Vanavond vindt BlizzConline plaats, de digitale variant van de jaarlijkse BlizzCon-conventie. Tijdens dit evenement wordt er elk jaar onthuld wat de plannen van Blizzard zijn voor haar bestaande games. Ook worden er af en toe nieuwe games of nieuwe uitbreidingen aangekondigd. Hoewel het evenement vanavond pas van start gaat, is er toch al het een en ander uitgelekt. De perskit van World of Warcraft is namelijk door Blizzard zelf iets te vroeg online gezet, waardoor we nu al weten wat we kunnen verwachten. World of Warcraft-website Wowhead heeft alle informatie uit deze perskit verzameld. Volgens de perskit komt The Burning Crusade namelijk naar World of Warcraft: Classic. WoW: Classic verscheen in 2019 en bracht spelers terug naar de bekende MMO in de staat van de game voor de eerste uitbreiding. Spelers konden de game zoals het vijftien jaar geleden was, opnieuw ervaren. Volgens de gelekte perskit krijgt WoW: Classic ook een eerste uitbreiding. The Burning Crusade, de eerste World of Warcraft-uitbreiding die origineel in 2007 uitkwam, wordt namelijk aan de Classic server toegevoegd. Deze uitbreiding brengt spelers door het Dark Portal naar de wereld van Outland. Ook zijn de Blood Elf en Draenei rassen in die uitbreiding speelbaar. Volgens de perskit kunnen spelers straks zelf kiezen of ze met de uitbreiding meegaan, of in de World of Warcraft: Classic-content blijven.

World of Warcraft: Classic is momenteel speelbaar op de pc met een actief World of Warcraft-abonnement. Wanneer The Burning Crusade wordt toegevoegd, is momenteel nog niet bekend.

BRON Wowhead

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?