Leak: Broncode Watch Dogs: Legion mogelijk gestolen en gelekt

Geplaatst:
Aangepast: 4 november 2020 09:56

De gehele broncode van Watch Dogs: Legion is mogelijk van Ubisoft gestolen en gelekt. De leakers schijnen een ransomwaregroepering te zijn.

Ubisoft's nieuwste game Watch Dogs: Legion is nog maar net uit, maar het ziet ernaar uit dat de broncode van de game nu al op straat ligt. Volgens verschillende threads op Reddit gaat het hier om 560GB aan data die via Private Trackers is verspreid. Een aantal weken geleden was Ubisoft namelijk nog slachtoffer van ransomwaregroepering Egregor. Deze groep claimde te hebben ingebroken bij Ubisoft en daar data over Watch Dogs: Legion te hebben gestolen. Volgens de groepering deed zij dit om de uitgever af te persen en dreigde ze de broncode van de game en ook de engine vrij te geven. Eerder claimde Egregor ook al ingebroken te hebben bij Crytek en bestanden te hebben versleuteld voor losgeld.

onbekend

Ubisoft heeft zelf nog niet gereageerd.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Watch Dogs: Legion

Series

Watch Dogs

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasewindow

29 oktober 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord