Leak: Battlefield V battle royale video gelekt

Geplaatst:

Oeps, iemand heeft de tutorial video van Battlefield V's Battle Royale gelekt. De Firestorm-modus heeft even op zich laten wachten, maar moet binnenkort verschijnen. Nu krijgen spelers alvast een ongeplanned voorproefje.

Battlefield V's Firestorm-modus moet ook de Battlefield-spelers aan de Battle Royale brengen. Deze modus, die je met 64 man tegelijkertijd speelt, dropt iedereen met een parachute uit het vliegtuig en vervolgens is het looten, looten en nog eens looten. De modus kan in drie verschillende samenstellingen gespeeld worden, bestaande uit: Solo, Duo en Squad. Gedownde spelers krijgen de mogelijkheid om hun side-arm nog te gebruiken, maar in deze Battle Royale is dood ook echt dood. Dat onderstaande video echt is, is vrijwel zeker. Op Twitter reageerde DICE namelijk met een toepasselijke tweet dat ze de video hadden gezien en dat er meer te wachten staat.

Battlefield V Firestorm moet in de lente van 2019 verschijnen.

Bron: Gamespot
Rudy Wijnberg Head of Media

Als het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Battlefield V

Series

Battlefield

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

20 november 2018

Ontwikkelaar

EA DICE

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord