Battlefield V
  • ONTWIKKELAAR EA DICE
  • RELEASEDATUM 20 november 2018
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Leak: Battlefield V battle royale video gelekt

Oeps, iemand heeft de tutorial video van Battlefield V's Battle Royale gelekt. De Firestorm-modus heeft even op zich laten wachten, maar moet binnenkort verschijnen. Nu krijgen spelers alvast een ongeplanned voorproefje.

Battlefield V's Firestorm-modus moet ook de Battlefield-spelers aan de Battle Royale brengen. Deze modus, die je met 64 man tegelijkertijd speelt, dropt iedereen met een parachute uit het vliegtuig en vervolgens is het looten, looten en nog eens looten. De modus kan in drie verschillende samenstellingen gespeeld worden, bestaande uit: Solo, Duo en Squad. Gedownde spelers krijgen de mogelijkheid om hun side-arm nog te gebruiken, maar in deze Battle Royale is dood ook echt dood. Dat onderstaande video echt is, is vrijwel zeker. Op Twitter reageerde DICE namelijk met een toepasselijke tweet dat ze de video hadden gezien en dat er meer te wachten staat.

Battlefield V Firestorm moet in de lente van 2019 verschijnen.

BRON Gamespot

Over auteur Rudy Wijnberg

Rudy WijnbergAls het gaat om passief sporten is Rudy een kei gezien hij regelmatig menig vechtersbaas tegen de vloer nokt en tanden laat rapen. Toch is hij niet vies van andere genres. Onder het motto “je moet toch alles in je leven geprobeerd hebben” experimenteert onze Amsterdammer zo nu en dan eens wat. Niet altijd even succesvol, geduld is namelijk niet echt zijn sterkste punt, net als een gracieuze winnaar zijn gedurende menig fighter…

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?