Leak: Assassin's Creed Valhalla gameplaybeelden gelekt

Geplaatst: 6 juli 2020 09:41

Als je nieuwsgierig bent naar de nieuwste telg in de Assassin's Creed-familie, dan heb ik goed nieuws voor je. Er zijn namelijk verse gameplaybeelden van Assassin's Creed Valhalla gelekt.

Aankomende zondag kunnen we tijdens Ubisoft Forward hoogstwaarschijnlijk nieuwe beelden van Assassin's Creed Valhalla zien. Kun je daar echter niet op wachten, dan kun je via Reddit kersverse gameplaybeelden vinden. Er is namelijk zo'n halfuur aan gameplay gelekt. De gameplaybeelden worden als Work In Progress bestempeld en tonen onder andere combat en een stuk van het verhaal. De animaties en de AI die in de gelekte beelden te zien zijn, lijken nog niet helemaal af te zijn. Gelukkig is de game ook nog helemaal niet af en kunnen we ervan uitgaan dat dit niet het eindresultaat is.

De gelekte gameplaybeelden zijn via Reddit te bekijken.

Bron: Reddit
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Assassin's Creed Valhalla

Uitgever

Ubisoft

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

10 november 2020

Ontwikkelaar

Ubisoft

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord