Assassin's Creed Valhalla

  • Ontwikkelaar Ubisoft
  • Eerste releasedatum 10 november 2020
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Google Stadia, PlayStation 5, Xbox Series
  • Genre Actie, Avonturen, RPG
  • Gameliner score

Leak: Assassin's Creed Valhalla gameplaybeelden gelekt

Als je nieuwsgierig bent naar de nieuwste telg in de Assassin's Creed-familie, dan heb ik goed nieuws voor je. Er zijn namelijk verse gameplaybeelden van Assassin's Creed Valhalla gelekt.

Aankomende zondag kunnen we tijdens Ubisoft Forward hoogstwaarschijnlijk nieuwe beelden van Assassin's Creed Valhalla zien. Kun je daar echter niet op wachten, dan kun je via Reddit kersverse gameplaybeelden vinden. Er is namelijk zo'n halfuur aan gameplay gelekt. De gameplaybeelden worden als Work In Progress bestempeld en tonen onder andere combat en een stuk van het verhaal. De animaties en de AI die in de gelekte beelden te zien zijn, lijken nog niet helemaal af te zijn. Gelukkig is de game ook nog helemaal niet af en kunnen we ervan uitgaan dat dit niet het eindresultaat is.

AC Valhalla1

De gelekte gameplaybeelden zijn via Reddit te bekijken.

BRON Reddit

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?