Apex Legends

  • Ontwikkelaar Respawn Entertainment
  • Eerste releasedatum 5 februari 2019
  • Platformen Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch
  • Genre First-Person Shooter, Battle Royale
  • Gameliner score

Leak: Apex Legends personages en Titanfall 3 gelekt

Dataminers hebben flink huisgehouden in de data van Respawn Entertainment en hebben van Apex Legends informatie gevonden en aanwijzingen dat Titanfall 3 in de maak is.

Een bekend leaker, Biast12, heeft een afbeelding op Twitter gedeeld waarin veel nieuwe personages te zien zijn. Deze Legends moeten de komende zeven in-game seizoenen hun opwachting gaan maken in de battle royale-game. Het gaat hierbij om: Valk, Blisk, Ash, Horizon, Fuse, Firebug en Husaria. Het merendeel van deze personages zijn offensief ingesteld, waarbij er slechts twee zich voegen in de Recon class. Niet alleen van Apex Legends, maar ook van de Titanfall-franchise is informatie opgegraven. Wederom Biast12, maar ook TheNeon_Beast hebben beide op Twitter geplaatst dat Titanfall 3 in de maak is. De tweets werden kort erna verwijderd, maar Biast12 neemt zijn woorden niet terug. Hij zegt dat zijn tweet werd verwijderd, maar dat hij nog steeds achter zijn woorden staat en Titanfall 3 in de maak is.

Apex Legends1

Apex Legends is momenteel al speelbaar, vorige maand ging het zesde seizoen van Apex Legends van start. Titanfall 3 is officieel nog niet onthuld.

BRON Gamesradar

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?