Leak: Apex Legends personages en Titanfall 3 gelekt

Geplaatst: 29 september 2020 22:00
Aangepast: 30 september 2020 12:37

Dataminers hebben flink huisgehouden in de data van Respawn Entertainment en hebben van Apex Legends informatie gevonden en aanwijzingen dat Titanfall 3 in de maak is.

Een bekend leaker, Biast12, heeft een afbeelding op Twitter gedeeld waarin veel nieuwe personages te zien zijn. Deze Legends moeten de komende zeven in-game seizoenen hun opwachting gaan maken in de battle royale-game. Het gaat hierbij om: Valk, Blisk, Ash, Horizon, Fuse, Firebug en Husaria. Het merendeel van deze personages zijn offensief ingesteld, waarbij er slechts twee zich voegen in de Recon class. Niet alleen van Apex Legends, maar ook van de Titanfall-franchise is informatie opgegraven. Wederom Biast12, maar ook TheNeon_Beast hebben beide op Twitter geplaatst dat Titanfall 3 in de maak is. De tweets werden kort erna verwijderd, maar Biast12 neemt zijn woorden niet terug. Hij zegt dat zijn tweet werd verwijderd, maar dat hij nog steeds achter zijn woorden staat en Titanfall 3 in de maak is.

onbekend

Apex Legends is momenteel al speelbaar, vorige maand ging het zesde seizoen van Apex Legends van start. Titanfall 3 is officieel nog niet onthuld.

Bron: Gamesradar
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord