Leak: Apex Legends krijgt Wattson als nieuw personage

Geplaatst: 25 maart 2019 21:30
Aangepast: 25 maart 2019 21:30

Binnenkort voegt zich een nieuw personage bij de Apex Legends en het lijkt erop dat het Wattson wordt. Er zijn namelijk verschillende lekken die de richting van Wattson op wijzen.

Recent is Octane toegevoegd aan de game, maar op de website van PlayStation staat te lezen dat er dit seizoen twee nieuwe personages worden geïntroduceerd. Eén daarvan kennen we dus inmiddels, maar wie is dan die tweede. Verschillende hints wijzen de richting van Wattson op. Dataminers hebben de naam al in de game gevonden, maar voor de oplettende gamer zijn er ook hints te zien. In de intro cinematic opent iemand een krant, maar op de voorpagina daarvan staat een verhaal over een nieuwe Apex Legends-deelnemer. Het betreft ene Natalie Paquette, waarbij vele hints en de informatie van de dataminers lijken te bewijzen dat zij onder de nickname Wattson schuilgaat.

Wanneer het nieuwe personage officieel bekendgemaakt wordt is nog niet duidelijk.

Bron: PlayStation
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord