Check al onze gamescom content hier!
Apex Legends
  • ONTWIKKELAAR Respawn Entertainment
  • RELEASEDATUM 5 februari 2019
  • PLATFORMEN Pc, PlayStation 4, Xbox One
  • GENRE Shooter
  • GAMELINER SCORE

Leak: Apex Legends krijgt Solo en Duo modi

Apex Legends krijgt binnenkort Solo en Duo modi. Tenminste, als we de recente datamines mogen geloven.

Apex Legends is net een weekje uit, maar is in korte tijd razend populair geworden. De Battle Royale-game speelt zich af in de wereld van Titanfall waar twintig groepen van drie spelers het tegen elkaar opnemen. In vergelijking met andere bekende Battle Royale-games als Fortnite, Blackout en PUBG is het niet gewoonlijk dat Apex Legends enkel de mogelijkheid biedt om in een team van drie mensen te spelen. De andere Battle Royale-games bieden namelijk ook de mogelijkheid om in je eentje of met twee man het strijdveld te betreden. Volgens dataminer ShiinaBR, die voornamelijk bekend is om Fortnite leaks, komt daar binnenkort verandering in. Op Twitter vertelt ShiinaBR dat Apex Legends binnenkort een Solo en een Duo-modus gaat krijgen, naar aanleiding van informatie uit de broncode van de game. Gezien de populariteit van de game is dat zeker niet ondenkbaar.

Apex Legends Squad

Apex Legends is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er zijn nog geen officiële bevestigingen van de nieuwe spelmodi. Tot die tijd kun je dus in teams van drie genieten van de game.

Over auteur Claudia Tjia

Claudia TjiaOnze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?