Leak: Apex Legends krijgt Solo en Duo modi

Geplaatst:

Apex Legends krijgt binnenkort Solo en Duo modi. Tenminste, als we de recente datamines mogen geloven.

Apex Legends is net een weekje uit, maar is in korte tijd razend populair geworden. De Battle Royale-game speelt zich af in de wereld van Titanfall waar twintig groepen van drie spelers het tegen elkaar opnemen. In vergelijking met andere bekende Battle Royale-games als Fortnite, Blackout en PUBG is het niet gewoonlijk dat Apex Legends enkel de mogelijkheid biedt om in een team van drie mensen te spelen. De andere Battle Royale-games bieden namelijk ook de mogelijkheid om in je eentje of met twee man het strijdveld te betreden. Volgens dataminer ShiinaBR, die voornamelijk bekend is om Fortnite leaks, komt daar binnenkort verandering in. Op Twitter vertelt ShiinaBR dat Apex Legends binnenkort een Solo en een Duo-modus gaat krijgen, naar aanleiding van informatie uit de broncode van de game. Gezien de populariteit van de game is dat zeker niet ondenkbaar.

Apex Legends is momenteel te spelen op pc, PlayStation 4 en Xbox One. Er zijn nog geen officiële bevestigingen van de nieuwe spelmodi. Tot die tijd kun je dus in teams van drie genieten van de game.

Bron: ShiinaBR Twitter
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Apex Legends

Series

-

Uitgever

Electronic Arts

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

5 februari 2019

Ontwikkelaar

Respawn Entertainment

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord