League of Legends preseason brengt nieuwe draken

Geplaatst:

Op het moment is het wereldkampioenschap van League of Legends bezig en dat betekent dat de preseason van de game alweer bijna begint. In een video laat Riot Games weten wat er allemaal gaat veranderen in preseason 2022. Zo worden er twee nieuwe draken toegevoegd.

League of Legends ondergaat elk jaar een aantal veranderingen door de toevoeging van nieuwe champions, maar de preseason is waar de grootste veranderingen plaatsvinden. In de preseason van 2022 kunnen spelers twee nieuwe draken verwachten. De eerste draak is de Hextech Dragon die zorgt voor poorten op de map, zodat spelers kunnen teleporteren. De tweede draak is de Checmtech Dragon. Wanneer spelers bijna dood zijn doen ze extra schade aan tegenstanders en wanneer ze sterven veranderen ze in een geest. Hierdoor kunnen ze na hun dood nog voor een korte periode aanvallen. Daarnaast zorgt deze draak ook nog eens voor speciale zones die dienstdoen als camouflage. Dit gaat dus flink wat nieuwe strategieën naar League of Legends brengen en dat wordt nog versterkt door de nieuwe items en bounties die worden toegevoegd. Alle veranderingen in de preseason zijn in de video hieronder te bekijken.

De Preseason van 2022 voor League of Legends is over een aantal weken te testen op de test-server. Het gaat nog even duren voordat de veranderingen in de game aanwezig zijn.

Bron: YouTube

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot League of Legends

Series

-

Uitgever

Riot Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc

Releasedatum

29 oktober 2009

Ontwikkelaar

Riot Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord