Check hier alle X019 Londen-content
League of Legends
  • EERSTE RELEASEDATUM 29 oktober 2009
  • PLATFORMEN Pc
  • GENRE Strategie
  • GAMELINER SCORE -

League of Legends niet meer speelbaar in Syrië en Iran

De immens populaire pc-game League of Legends is voor onbepaalde tijd niet meer speelbaar in Syrië en Iran. Dit is mogelijk het gevolg van politieke spanningen tussen de twee landen en de Verenigde Staten.

League of Legends-spelers uit Syrië en Iran moeten voorlopig zonder de populaire MOBA-game, ontwikkeld door het Amerikaanse Riot Games. De Verenigde Staten heeft de ontwikkelaar opgeroepen om de game terug te trekken uit deze twee landen. Riot Games heeft hier gehoor aan gegeven en de game ontoegankelijk gemaakt voor spelers uit de twee landen. De ontwikkelaar was dit verplicht te doen, in verband met de Amerikaanse wet- en regelgeving. Wanneer spelers uit Syrië en Iran proberen in te loggen krijgen zij het volgende bericht op hun beeldscherm: "Door Amerikaanse wetten en reglementen is League of Legends momenteel niet toegankelijk in jouw land. Deze restricties zijn opgelegd door de Amerikaanse overheid."

League of Legends

Dat League of Legends voorlopig niet meer speelbaar is in Iran en Syrië, heeft mogelijk te maken met de stijgende spanningen tussen de landen. De Verenigde Staten heeft namelijk alle handel met Iran verboden. Dit is ook van invloed op het spelen van games, uitgebracht door Amerikaanse uitgevers.

BRON Dotesports

Over auteur Delano Seliman

Delano SelimanOnze aanpoter zit geen moment stil. Ruïneert hij geen levens met League of Legends, dan is hij wel nieuws aan schrijven. Schrijft hij geen nieuws, dan kijkt hij wel eSports. Kijkt hij geen eSports, dan werkt ‘ie keihard aan zijn eigen bedrijf Stageup.nl. Met zijn unieke kijk op de wereld brengt Delano je in contact met de meest interessante en verbijsterende dingen. Kortom als je denkt aan Delano, dan denk je aan DieLano.

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?