Check hier alle X019 Londen-content

League of Legends krijgt geanimeerde serie: Arcane

League of Legends krijgt een geanimeerde serie, zo kondigde Riot Games aan tijdens de stream om het 10-jarige jubileum van de game te vieren. De serie gaat Arcane heten.

De aankondiging kwam samen met een trailer. In de trailer zie je eerder geanimeerde projecten van League of Legends. Zo zien we bekende videoclips langskomen zoals bijvoorbeeld die van KDA welke vorig jaar viraal ging. Daarna licht de trailer een tipje van de sluier op over hun nieuwe animatieproject. Het verhaal volgt de oorsprong van twee iconische personages. Arcane speelt zich af in Piltover en het ondergrondse van Zaun. Aan het einde zie en hoor je een mysterieus persoon lachen, maar haar lange vlechten verraden eigenlijk al dat dit waarschijnlijk Jinx is.

De geanimeerde serie Arcane staat gepland voor 2020.

TAGS

REACTIES

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
VERGETEN?