LCG Entertainment blaast nieuw leven in Telltale-games

Goed nieuws voor de fans die de games van Telltale Games hoog hebben zitten. LCG Entertainment heeft namelijk de assets gekocht en blaast nieuw leven in de games.

De studio biedt ook freelance banen aan een aantal oud Telltale-medewerkers aan, zodat zij mee kunnen helpen aan de nieuwe games. Vanwege verlopen licenties zijn niet alle titels onderdeel van de deal, maar The Wolf Among Us, Batman en Puzzle Agent zitten er wel bij. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe LCG Entertainment het gaat aanpakken met het uitbrengen van de games. Voorheen gebeurde dit in episodes en hoewel Jamie Ottilie het idee van episodische content wel ziet zitten, wordt het waarschijnlijk in een ander tijdsbestek uitgebracht. LCG Entertainment is nog aan het kijken of ook de verlopen licenties opnieuw aangekocht kunnen worden.

Telltale Games1

BRON Polygon

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Tags

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?