LCG Entertainment blaast nieuw leven in Telltale-games

Geplaatst:
Aangepast: 28 augustus 2019 22:06

Goed nieuws voor de fans die de games van Telltale Games hoog hebben zitten. LCG Entertainment heeft namelijk de assets gekocht en blaast nieuw leven in de games.

De studio biedt ook freelance banen aan een aantal oud Telltale-medewerkers aan, zodat zij mee kunnen helpen aan de nieuwe games. Vanwege verlopen licenties zijn niet alle titels onderdeel van de deal, maar The Wolf Among Us, Batman en Puzzle Agent zitten er wel bij. Het is nog niet helemaal duidelijk hoe LCG Entertainment het gaat aanpakken met het uitbrengen van de games. Voorheen gebeurde dit in episodes en hoewel Jamie Ottilie het idee van episodische content wel ziet zitten, wordt het waarschijnlijk in een ander tijdsbestek uitgebracht. LCG Entertainment is nog aan het kijken of ook de verlopen licenties opnieuw aangekocht kunnen worden.

Bron: Polygon
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord