LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

LBP niet via PSN verkrijgbaar

Eerder liet persbureau Reuters weten dat het vrolijke LittleBigPlanet niet alleen in een doosje, maar ook als download verkrijgbaar zou zijn. Sony dacht hier blijkbaar anders over.

Volgens Sony zal de vrolijke multiplayertitel namelijk alleen op Blu-Ray-schijfje uitkomen, in tegenstelling tot eerdere berichten dus. Sony vraagt zich erg af hoe Reuters erop gekomen is dat LBP ook via het PlayStation Netwerk te downloaden zou zijn.

Wiens schuld het dan ook moge zijn: LittleBigPlanet komt alleen op Blu-Ray-disc naar je toe. En op dat schijfje hoef je nog maar heel eventjes te wachten. Op 24 oktober zal de game namelijk te koop zijn, uitsluitend voor de PlayStation 3.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?