Check hier alle E3 2021-content

LAYTON'S MYSTERY JOURNEY: Katrielle en het miljonairscomplot

  • Ontwikkelaar Level-5
  • Eerste releasedatum 6 oktober 2017
  • Platformen Nintendo 3DS, Mobile, Nintendo Switch
  • Genre Puzzel
  • Gameliner score

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy komt naar Switch

Het zevende deel in de Professor Layton-serie, Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy komt naar de Nintendo Switch. De game moet in november verschijnen.

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy kwam in 2017 al uit voor de Nintendo 3DS en mobiele apparaten. In deze game volg je Katrielle Layton, de dochter van de professor, die op zoek is naar haar vader. De Deluxe Edition van de game is vorig jaar in Japan ook naar de Nintendo Switch gekomen. Vanaf eind dit jaar komt deze editie ook uit op de Switch in het Westen. Deze variant van de game bevat alle DLC die de 3DS en mobiele varianten ook hebben.

Layton's Mystery Journey: Katrielle and the Millionaires' Conspiracy is momenteel te spelen op de Nintendo 3DS en iOS en Android. De Deluxe Edition van de game verschijnt 8 november voor de Nintendo Switch.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?