Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Lara Croft scheurt voorbij

In een nieuwe trailer van Tomb Raider: Underworld blijkt dat de benenwagen niet het enige vervoersmiddel van de game is. Ook de stoere motor van Lara Croft behoort tot de voertuigen in de game, die je van punt A naar punt B kan brengen. In de Trailer zien we 'Lady Croft' op haar motor door ruig jungle-terrein crossen, terwijl ze haar vijanden moeiteloos afschud.

Tomb Raider: Underworld heeft ons bijna bereikt, op 21 november zal de game beschikbaar zijn voor vrijwel alle consoles.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?