Lara Croft krijgt nieuw avontuur

Zojuist heeft ontwikkelaar Crystal Dynamics, Lara Croft and The Guardian of Light aangekondigd. Het gaat hier echter wel om een digitale download.

Veel informatie over deze game is niet bekend. Opmerkelijk is het wel dat de game de naam Tomb Raider niet mee krijgt en dat ze met deze game iets heel anders gaan doen. De game zal tijdens de Game Conference, volgende week, achter gesloten deuren worden getoond. Hopelijk wordt dan ook iets meer van het verhaal duidelijk.

This is a really exciting project for Crystal Dynamics, we have created something completely new and very different to what people might be expecting, said Darrell Gallagher, Crystal Dynamics boss

Voor welke platformen de game uitkomt is niet bekend, net als de releases. De game moet wel dit jaar nog gaan verschijnen.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?