Lara Croft krijgt eigen straat

Een tijdje terug werd er bekendgemaakt dat het gamekarakter Lara Croft misschien haar eigen straat zal krijgen in het Britse stadje Derby. Nu is het dan eindelijk zover, het Derby stadsbestuur heeft daadwerkelijk een straat vernoemd naar Lara Croft.

Met maar liefst 89 procent van de stemmen heeft het stadje een nieuwe straat, genaamd Lara Croft Way. Natuurlijk is deze straat niet zomaar naar Lara Croft vernoemd. De oorspronkelijke ontwikkelaar van de Tomb Raider-serie, Core Design, was namelijk oorspronkelijk opgericht in Derby.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?