Tomb Raider: Underworld

  • Ontwikkelaar Crystal Dynamics
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, PlayStation 2, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS, Nintendo Wii
  • Genre Actie, Avonturen
  • Gameliner score

Lara Croft houdt je warm in november

Er is wat meer informatie vrijgekomen over de nieuwste game met Lara Croft. Lara Croft zal schitteren in een nieuw Tomb Raider-avontuur, namelijk Tomb Raider: Underworld.

Bekend is geworden dat deze onderwereld de Noorse onderwereld zal zijn. Lara gaat op avontuur om de mensheid te redden van een kracht te vinden, die alles en iedereen kan laten verdwijnen.

Hiernaast is ook de releasedatum deels vastgesteld. Tomb Raider: Underworld moet namelijk in november 2008 verschijnen, en wel voor de Xbox 360, pc, PlayStation 2, PlayStation 3, Nintendo Wii en NIntendo DS.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?