Lara Croft bij jou in bed?

Op de veilingwebsite eBay kun je een levensgroot standbeeld van Lara Croft kopen. Het beeld is te koop voor $2,999.00 en is 1.73 meter hoog, waarvan het voetstuk 23 centimeter is. Het gehele beeld is dus in totaal 2,01 meter hoog.

Het is Lara Croft zoals we haar kennen uit Tomb Raider Legend. Heb je geld genoeg op je bank staan en is je kamer groot genoeg? Ga dan naar de site om het te kopen.

The official Lara Croft Tomb Raider Legend life size statue. This very high Limited Edition statue was never available for the open public. This is the First time ever that this statue is offered to the public.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?