Lara Croft beschikbaar in nieuw seizoen Fortnite

Geplaatst:

Het nieuwe seizoen van Fortnite brengt weer bekende iconen met zich mee. Lara Croft en Rebirth Raven van Teen Titans zijn namelijk ontgrendelbaar als skins via de Fortnite Battle Pass.

Gisteren ging het zesde seizoen van Fortnite van start en daar hoort natuurlijk een nieuwe Battle Pass bij. De legendarische Lara Croft, alom bekend van de Tomb Raider-reeks, is als ontgrendelbare skin een onderdeel van de Battle Pass van Fortnite seizoen 6. Er zijn ook verschillende stijlen van de Lara Croft-skin beschikbaar zoals het design van de originele Lara Croft, maar dan zonder de befaamde driehoekige boezem. De Battle Pass voegt ook nog een ander bekend personage toe: Rebirth Raven van de DC Comics Teen Titans. Ook haar skin heeft verschillende stijlen die spelers kunnen ontgrendelen naarmate ze levels omhoog gaan. Fortnite heeft voor het zesde seizoen ook nog andere skins van beroemde personages in petto. De voetballer Neymar komt namelijk binnenkort naar Fortnite.

Fortnite seizoen 6 is nu te spelen op pc, mobile, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Xbox One en Xbox Series. De Battle Pass is verkrijgbaar voor 950 V-bucks.

Bron: Fortnite
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Fortnite

Series

-

Uitgever

Epic Games

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One, Mobile, Nintendo Switch, PlayStation 5, Xbox Series

Releasedatum

25 juli 2017

Ontwikkelaar

Epic Games

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord