Lara Croft and The Guardian of Light website online

Eerder vandaag meldde we dat Crystal Dynamic met een nieuwe avontuur komt voor Lara Croft. Het gaat hier om Lara Croft and The Guardian of Light, welke gaat verschijnen als digitale download.

Voor welke platform deze digitale download zal verschijnen is helaas nog niet bekend. Maar zojuist is de website van Lara Croft and The Guardian of Light gelanceerd. Op deze website is nog niet veel te beleven, maar je kunt je wel alvast aanmelden voor de nieuwsbrief van de game.

Volgende week zal de game op de Game Developers Conferance, welke in San Fransisco plaats vind, gepresenteerd worden achter gesloten deuren. Hopelijk wordt dan al iets meer duidelijk van het verhaal.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?