Left 4 Dead

  • Ontwikkelaar Turtle Rock Studios
  • Eerste releasedatum 21 november 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360
  • Genre First-Person Shooter, Horror, Survival
  • Gameliner score

Langer wachten voor Left 4 Dead

De nieuwe Survival Horror Shooter Left 4 Dead is al een tijdje in de maak. Men wist nog niet zeker wanneer de game nou echt zou uitkomen. Valve, de uitgever van de game, meldde eerst dat de game in de zomer uit zou komen. Nu is er andere informatie opgedoken.

Akella, een Oost-Europese uitgever van games heeft nu meer informatie over de releasedatum van deze game. De game zou niet in de zomer uitkomen, maar in de herfst. Een specifieke datum is nog niet bekendgemaakt.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?