Lange speelduur voor The Saboteur

The Saboteur is een nieuwe game van Pandemic Studios. De game verschijnt voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360 en zal een flinke speelduur kennen.

Tom French van Pandemic vertelde vandaag dat de game zo'n 20-25 uur gaat duren en dan heeft hij het alleen nog maar over de primaire missies. Als je daarnaast ook nog eens alle secundaire missies tot een goed einde wilt brengen, komt er zo'n 5 uur bij.

Nu is de vraag natuurlijk of zo'n game 30 uur lang leuk blijft. Daar komen we achter wanneer we de game zelf hebben. De review van deze game check je, zodra de game uit is natuurlijk, op Gameliner!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?