Forza Horizon 4

  • Ontwikkelaar Playground Games
  • Eerste releasedatum 2 oktober 2018
  • Platformen Pc, Xbox One, Xbox Series
  • Genre Racing
  • Gameliner score

Laatste update verwijdert Floss en Carlton emotes uit Forza Horizon 4

Een nieuwe update zorgt ervoor dat de Floss en Carlton emotes uit Forza Horizon 4 zijn verwijderd. Het is dus niet langer mogelijk je overwinning te vieren met één van deze populaire dansjes.

Playground Games heeft vandaag de Series 5-update gereleased. Naast nieuwe content en veel nieuwe fixes, valt ook op dat er emotes zijn verwijderd. In de content update staat te lezen dat de Floss en Carlton emotes niet langer beschikbaar zijn. Een reden wordt hierbij niet opgegeven, maar het laat zich raden dat het te maken heeft met de ontwikkelingen rondom de emotes bij Fortnite. Epic Games heeft al een aantal rechtszaken tegen zich lopen in verband met de dansjes die in Fortnite verwerkt zijn. Daar zorgden onder meer de Floss en Carlton dansjes voor problemen. Microsoft Studios wilt zich de onrust te willen besparen en kiest eieren voor zijn geld.

Forza Horizon 4 screenshot 3

Over auteur Patrick Lamers

Patrick Lamers Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?