Super Mario Maker 2

  • Ontwikkelaar Nintendo
  • Eerste releasedatum 28 juni 2019
  • Platformen Nintendo Switch
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Laatste update Super Mario Maker 2 voegt World Maker toe

Er is een nieuwe grote update voor Super Mario Maker 2 in aantocht. Deze laatste update voegt een World Maker toe.

Het is alweer een tijdje geleden dat Super Mario Maker 2 was uitgekomen. In de tussentijd heeft de game een aantal grote updates gehad die heel wat extra's aan de game hebben toegevoegd. Zo kon je na drie maanden eindelijk met vrienden spelen en werd eind vorig jaar The Legend of Zelda's Link toegevoegd. Morgen komt de laatste grote update voor Super Mario Maker 2 uit. Deze nieuwe update voegt een World Maker toe, waarmee je dus je eigen wereld kunt maken met verschillende zelfgemaakte levels. In totaal kun je een superwereld maken met tot wel acht werelden en veertig levels. Daarnaast kun je straks ook de eindbazen Larry, Wendy, Morton, Lemmy, Roy, Iggy en Ludwig aan je levels toevoegen.

Super Mario Maker 2 is momenteel te spelen op de Nintendo Switch. De laatste grote update verschijnt 22 april.

BRON Nintendo

Over auteur Claudia Tjia

Claudia Tjia Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Reacties

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?