Laatste karakter Warhammer: Chaosbane onthuld

Geplaatst:

Het laatste karakter van de opkomende game Warhammer: Choasbane is onthuld. Na de bekendmaking van de Soldier Konrad Vollen, de Mage Elontir en de Dwarf Slayer Bragi Axebiter is hier nu de Wood Elf: Elessa. Zij is daarmee het laatst speelbare personage dat onthuld wordt.

De Wood Elf Elessa is een behendig personage dat zich specialiseert in aanvallen en vaardigheden die schade toebrengen die aanhouden. Verder kan ze bosgeesten genaamd Dryads oproepen om haar te helpen tijdens de gevechten. Bekijk hieronder de gameplaytrailer van Alessa:

Warhammer: Chaosbane is een actie-RPG en de eerste hack-and-slash game van de franchise. Het spel speelt zich af in de wereld van Warhammer Fantasy Battles. De wereld woedt zich in oorlog tegen de Chaos en de plekken in de wereld zijn voor fans van de franchise bekend terrein.

Warhammer: Chaosbane is vanaf 4 juni verkrijgbaar op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor mensen die de Digital Deluxe Editon of de Magnus Edition pre-orderen is de game vanaf 31 mei speelbaar.

Bron: Bigben Interactive
Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Warhammer: Chaosbane

Series

Warhammer

Uitgever

Bigben Interactive

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

4 juni 2019

Ontwikkelaar

EKO Software

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord