SimCity

  • Ontwikkelaar Maxis
  • Eerste releasedatum 7 maart 2013
  • Platformen Pc
  • Genre Strategie
  • Gameliner score

Laatste kans op plekje in de SimCity bèta

Als echte SimCity fan wist jij natuurlijk allang dat je mee kon doen aan de bèta, die plaats zal vinden van 25 tot en met 28 januari. Tenminste, daar gaan we vanuit. Mocht je toch op één of andere manier gemist hebben dat deze kans om de game al voor de release te kunnen spelen eraan kwam, dan hoef je niet direct in huilen uit te barsten (Gameliner kan niet tegen water). Je kunt namelijk nog tot en met 20 januari proberen om een plekje in de bèta te bemachtigen.

Inschrijven gebeurt via de website van SimCity en kan zoals gezegd tot en met 20 januari (22:00 uur). Na vier stappen wordt je toegevoegd aan de lijst van potentiële bèta-spelers.

Wij hebben SimCity op de gamescom van afgelopen jaar al mogen spelen, en waren er zeker van onder de indruk. Meer daarover kun je teruglezen in deze Gespeeld. SimCity verschijnt op 7 maart voor de pc.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid.

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?