Fallout 3

  • Ontwikkelaar Bethesda Game Studios
  • Eerste releasedatum 31 oktober 2008
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre RPG
  • Gameliner score

Laatste Fallout 3 DLC nu gearriveerd

Fallout 3 is al een grote game op zichzelf, maar dankzij extra content wordt de game alleen maar groter. We hebben Operation Anchorage en The Pitt al gehad, die nu ook op één schijfje te verkrijgen zijn. Daarnaast hebben we ook Broken Steel en Point Lookout gehad. Vandaag is de laatste DLC gekomen, Mothership Zeta.

In Mothership Zeta wordt je ontvoerd door Aliens en is het aan jou de taak veilig weer veilig op aarde te komen. Mothership Zeta is nu verkrijgbaar op Xbox Live Marketplace voor 800 Microsoft Points. De uitbreiding zal binnenkort ook op het PlayStation Network komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?