Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Laatste DLC voor Max Payne 3 nu beschikbaar

Zojuist heeft Rockstar Games vandaag de laatste multiplayer DLC, Deathmatch Made in Heaven, uitgebracht op Xbox LIVE Marketplace en Steam van Max Payne 3. PlayStation 3-gebruikers kunnen vanaf 30 januari met deze uitbreiding aan de slag. Dit laat de uitgever weten middels een persbericht.

De uitbreiding voegt extra modi toe aan de multiplayer van de game. 'Dead Man Walking', 'Run & Stun Mode', 'Marked Man Mode' en de 'Time Attack Mode'. De uitbreiding voegt nieuwe wapens, items en een shitload aan Achievements toe.

De uitbreiding is voor nog geen 800 Microsoft-punten verkrijgbaar via Xbox LIVE Marketplace of voor zo'n 9,99 euro via Steam of later deze maand dus ook via het PlayStation Network.

Mocht je de Rockstar Pass hebben aangeschaft, kun je uiteraard gratis met deze uitbreiding aan de slag. Max Payne 3 kreeg van ons een Hotliner toebedeeld.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?