Max Payne 3

  • Ontwikkelaar Rockstar Vancouver
  • Eerste releasedatum 18 mei 2012
  • Platformen Pc, Xbox 360, PlayStation 3
  • Genre Third-Person Shooter
  • Gameliner score

Laatste DLC-pakket voor Max Payne 3 komt volgende week

Max Payne 3 kreeg van ons een Hotliner toebedeeld en is zeker een musthave als je hem nog niet in huis hebt gehaald. Rockstar Games komt nu, negen maanden na de release, met de laatste uitbreiding voor deze game op de proppen.

De geruchten gaan rond dat de uitbreiding de naam Deathmatch Made in Heaven meedraagt en vanaf 22 januari verkrijgbaar is voor de pc, PlayStation 3 en de Xbox 360. De uitbreiding zal zich voornamelijk richten op de multiplayer, zoals nieuwe modi, wapens, items en Achievements.

De uitbreiding zal voor nog geen 800 Microsoft-punten verkrijgbaar zijn vanaf Xbox LIVE Marketplace. Hoeveel de uitbreiding moet kosten voor de PlayStation 3 en de pc is nog niets over bekend.

Over auteur Alex Zweers

Alex Zweers Wat ooit begon met een liefde voor Donkey Kong Country: Diddy Kong’s Quest liep uit tot het managen van zijn eigen gamesite. Vandaag de dag waagt Alex zich echter voornamelijk aan “hier krijg ik echt een God-complex van”-games. Onze regelneef - ook wel Captain Plannert genoemd - heeft altijd wel zijn mening klaarliggen, zeker als het gaat om zijn grote passie; gaming.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?