Laatst overgebleven Telltale-titels verdwijnen uit digitale gamewinkels

Geplaatst:

Na de sluiting van Telltale Games zijn een aantal Telltale-titels al direct uit digitale gamewinkels verwijderd. De laatst overgebleven Telltale-titels verdwijnen binnenkort ook uit digitale gamewinkels.

Sinds gisteren is het al niet meer mogelijk om Tales From the Borderlands via Steam aan te schaffen. Niet veel later bracht de digitale gamewinkel GOG een statement via haar forum naar buiten waarin wordt vermeld dat alle overgebleven Telltale-titels vanaf aankomende maandag niet meer via de gamewinkel aan te schaffen zijn. Het gaat hier om de overgebleven Telltale-games The Wolf Among Us, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Hector: Badge of Carnage, Batman, Sam & Max, Puzzle Agent, Tales From the Borderlands en Strong Bad’s Cool Game for Attractive People.

De bovengenoemde games zijn nog tot maandagmorgen, 27 mei, aan te schaffen via GOG. Reeds aangeschafte games blijven wel in je bibliotheek beschikbaar. Of andere digitale gamewinkels deze games binnenkort ook uit de schappen gaan verwijderen, is nog niet bekend, maar zeer aannemelijk.

Bron: GOG
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord