Laad je PlayStation 3 controller en headset tegelijk op

Het nadeel van draadloze controllers en andere draadloze randapparatuur zijn de batterijen die je telkens op moet laden. Als je 4 controllers hebt die allemaal leeg zijn en 1 kabel, schiet dat natuurlijk niet op. Daarom komt Sony zelf tot een initiatief!

Sony zal zelf een charge station uitbrengen die werkt voor je controller en de PlayStation headset. Dit is op zich best vreemd, omdat meestal bedrijven als Nyko met deze stations komen. Het station kost 24,99 dollar. Een Europese release is nog niet genoemd.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?