Le Tour de France - Season 2014

  • Ontwikkelaar Cyanide Studio
  • Eerste releasedatum 19 juni 2014
  • Platformen Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation 4
  • Genre Sport
  • Gameliner score

L.A. Noire: The VR Case Files is uitgesteld

L.A. Noire: The VR Case Files is een maand uitgesteld. De virtuele uitbreiding voor de game stond gepland voor 14 november, maar wordt volgens een financieel rapport van Take-Two uitgesteld tot december.

In LA Noire: The VR Case Files zijn zeven zaken uit de originele game aangepast voor een virtuele ervaring. Zo kun je de game vanuit een heel nieuw perspectief ervaren en de stad weer veilig maken. Ook stond in het financiële rapport een vermelding over een grote game die gepland staat voor volgend jaar. Helaas wordt er nog geen titel genoemd, maar een nieuwe Borderlands of Bioschock is zeker iets om naar uit te kijken. We houden je op de hoogte.

onbekend

LA Noire komt in december naar de PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en de pc alleen is de exacte releasedatum nog niet bekendgemaakt.

BRON pcgamer

Over auteur Philip Zeldenthuis

Philip Zeldenthuis Philip gaat niet van huis zonder zijn rode pen op zak. Ondanks het gebrek aan tijd, heeft hij altijd wel wat tijd over om wat d-tjes en t-tjes te corrigeren of beter nog, voor een groots avontuur in de meest uitgebreide RPG’s. In zijn lange leven heeft Philip al flink wat consoles versleten. Hij is echter nog lang niet klaar!

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?