Kryptische website God of War 3

God of War 3 is vandaag verschenen in Europa, maar is al een week uit in Amerika. Sommige gamers hebben al een Platinum Trophy gehaald voor de game. Als beloning ervoor krijgen mensen deze website.

Er staat helemaal niks op de site, naast een kompas. Men heeft nog geen idee wat het gaat worden en waar het precies op slaat. Er staat God of War 3 boven in je balk als je de website opent. Zou het dan God of War 3 DLC zijn?

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?