LittleBigPlanet

  • Ontwikkelaar Media Molecule
  • Eerste releasedatum 5 november 2008
  • Platformen PlayStation Portable, PlayStation 3, PlayStation Vita
  • Genre Platform
  • Gameliner score

Krijg iedere donderdag een cadeautje van Sony

Ben jij een trotse bezitter van LittleBigPlanet? Dan kan jij elke donderdag iets moois van Sony verwachten. Mark Valledor van Sony heeft namelijk bekendgemaakt dat er op een wekelijkse basis nieuwe kostuums uitkomen voor je Sackboy. Het mooie hieraan? De kostuums zijn gratis!

De kostuums komen aanstaande donderdag al. Dit is wat Valledor erover te zeggen had:

"Well, beginning this Thursday, you will be able to dress your SackBoy or SackGirl with a brand new 'Sack-in-the-Box' costume,"

Aldus Valledor

"This costume was designed by 'nebu1ou5' from Rydal, PA, the U.S. winner of the
LittleBigChallenge 003- Official in-game SackBoy Costume Contest.' "

Aanstaande donderdag komt er ook een set van 5 kostuums uit die gebaseerd zijn op LocoRoco. Deze kost 2,99 dollar.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?