Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Krijg Avatar-kleding met Left 4 Dead 2

Sinds kort kan je jouw Xbox 360-avatar nieuwe kleding laten kopen voor zijn of haar collectie. Deze kleding kost wel wat Microsoft Points. Is het dan niet een beetje geldverspilling?

Voor mensen die het geldverspilling vinden komt Left 4 Dead 2 met een oplossing. Je krijgt namelijk Avatar-kleding van de game zodra je stukken van de game uitspeelt. Dit stond in een textfile van de Left 4 Dead 2 demo. Valve bevestigde dat er inderdaad Avatar-kleding in de game zal zitten, maar of het daadwerkelijk onderstaand lijstje is, wilde Valve nog niet bekend maken.

* Med Kit - "earned by beating all five campaigns"
* Bull Shifters Shirt - "earned by winning 10 games of Versus"
* Left 4 Dead 2 Shirt - "earned by winning 10 games of Scavenge"
* Zombie Hand shirt - "earned by killing 10,000 Infected"
* Depeche Mode Shirt - "earned by rescuing Gnome Chompski from the Dark Carnival"

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?