Kratos van God of War als pc-case

Als je de naam God of War hoort vallen, denk je direct aan de PlayStation. Tenminste, tot nu dan. De meesten van ons zijn wel bekend met custom pc-cases. Dit zijn kasten voor de computer die helemaal zijn aangepast naar wat jij interessant vindt. Blijkbaar vond deze persoon de hoofdpersoon van God of War, Kratos, zo indrukwekkend dat hij z'n pc erin heeft omgetoverd.

Hieronder zie je een afbeelding van de zeer creatieve case, en een filmpje waarin je hem in actie ziet.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?