Kratos is terug op de PSP

Kratos is helemaal terug op de PSP met de nieuwe God of War: Ghost of Sparta. Tijdens de E3-presentatie van Sony werd er een nieuwe video laten zien van de game.

God of War: Ghost of Sparta zal het begin van de franchise laten zien en hoe het verhaal eigenlijk echt begon. De game wordt ontwikkeld door Ready at Dawn, die ook God of War: Chains of Olympus maakte. God of War: Ghost of Sparta verschijnt dit jaar nog voor de PSP.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?