Kratos in Sex Therapy videoclip

Muziek in games in één van de belangrijkste aspecten voor een gamer, maar hoe zit het met games in muziek? In de laatste videoclip van Robin Thicke's Sex Therapy, waar sinds kort de première van was, speelt onze held Kratos van God of War III in. Het is misschien wat vreemd om zo'n stoere character in een soft-nummer als Sex Therapy te stoppen, maar G4 doet het toch.

De clip staat niet in verband met de makers van God of War of Sony zelf, maar is puur een initiatief van X-Pay van G4. Hieronder is de clip te bekijken, enjoy!

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?