Kosmische horrorgame Moons of Madness releasedatum onthuld

Geplaatst:
Aangepast: 10 oktober 2019 16:26

De releasedatum voor horrorgame Moons of Madness is onthuld. Dit maakt uitgever Funcom bekend met de onderstaande trailer.

In de trailer zien we de omgeving van Moons of Madness. Het speelt zich natuurlijk af in de ruimte, op Mars om precies te zijn. Ons hoofdpersonage maakte zich klaar voor zijn dagelijkse routine, maar die wordt hard opgeschrikt door de horror die de speler te wachten staat. Verschillende shots zijn te zien waarin we omgevingen, grotten, monsters en meer te zien krijgen. De monsters zijn geïnspireerd door Lovecraft, maar deze wezens zijn niet de enige gevaren. De speler krijgt ook te maken met visioenen en hallucinaties waar je mee moet omgaan. De gehele game is te spelen in first-person.

Moons of Madness is beschikbaar vanaf 22 oktober voor de pc. De consoles moeten er nog even op wachten, de game komt namelijk op 21 januari uit voor PlayStation 4 en Xbox One.

Bron: YouTube
Bram Noteboom Content Manager

Ons Brammeke is van alle markten thuis. Is hij niet nieuws aan het pennen, dan staat hij wel voor de camera of hangt hij achter de microfoon voor de Game Over-podcast. Een ding is in ieder geval wel zeker, Bram heeft altijd zijn hart op de tong en schuwt niet weg van een pittige discussie. We noemen Bram dan ook niet voor niets "het wonderkind" hier op de redactie.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Moons of Madness

Series

-

Uitgever

Funcom

Reviewscore

-

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

22 oktober 2019

Ontwikkelaar

-

Gameliner Awards

-

Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord