Korea niet in de ban van de Wii

Na de successen in Japan, Europa en de Verenigde Staten is de Wii inmiddels ook in Korea te verkrijgen. Echter is er geen wachttijd zoals bij ons in Nederland, mocht je er één willen kopen.

In de eerste maand waren er 50.000 beschikbare Wii consoles, waarvan er maar 35.000 zijn verkocht. Het lijkt erop dat het vooral komt door het in Korea populaire WiiSports, aangezien er hiervan al 30.000 van verkocht zijn. Misschien zijn de mensen in Korea net dieselmotoren en duurt het even voordat ze op gang komen.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?