Koraalroze Nintendo Switch Lite volgende maand naar Europa

Geplaatst:
Aangepast: 11 maart 2020 22:31

Na Japan en Amerika krijgen ook wij er straks een nieuwe Nintendo Switch Lite-kleur bij. De koraalroze Nintendo Switch Lite komt volgende maand namelijk naar Europa.

Vorige maand werd onthuld dat de Nintendo Switch Lite er een koraalroze kleur bij krijgt. Deze nieuwe kleur wordt de vierde solide kleurvariant van de handheld-only Nintendo Switch. Toentertijd werd aangekondigd dat deze nieuwe kleur vanaf 20 maart in Japan beschikbaar is en vanaf April in Amerika. Over een Europese release was toen nog niets beschikbaar. Even leek het er dan ook op deze kleur wellicht niet eens bij ons beschikbaar werd, maar gelukkig is niets minder waar. Nintendo heeft namelijk bekendgemaakt dat de koraalroze Nintendo Switch Lite vanaf eind volgende maand ook gewoon in Europa te verkrijgen is.

De koraalroze variant van de Nintendo Switch Lite is vanaf 24 april beschikbaar.

Bron: Nintendo
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord