Koopje designer Mario trui, hoeveel? $435,-

Dit is niet zomaar een trui die liefdevol gebreid is door je oma, zelfs je eigen moeder kan dit niet vinden in de koopjesbak van de C&A.

Deze trui is ontworpen door Shigesato Itoi bedenker van de Earthbound reeks, en in zijn vrije tijd maakt hij graag truien. Wat je met zo'n dure trui moet zou ik niet weten, inlijsten misschien. Maar er is vast wel iemand gek genoeg op deze aardbol, die het er voor over heeft om $435,- te bètalen voor een trui met Mario er op.

Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?