Koop je eigen Sackboy of girl

Speciaal voor de fans van de Sackboys en Sackgirls uit de game LittleBigPlanet kun je nu je eigen Sackboy of Sackgirl knuffel laten overvliegen naar Nederland.

Via een online winkel uit Engeland kun je namelijk beide knuffels kopen voor 19,99 dollar. De knuffels zullen namelijk als duo worden verkocht. Dus als je graag een Sackboy wil zit je ook aan de Sackgirl knuffel vast.

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?