Koop je eigen Red Dead Redemption 2 kleding

Geplaatst: 30 november 2018 10:00

Als je nog lang niet moe bent van het cowboytje spelen in Red Dead Redemption 2, dan is het nu ook mogelijk dit in de echte wereld te doen. Het Amerikaanse merk Barking Irons komt met een kledinglijn in de stijl van Rockstar's nieuwste game.

Barking Irons is een merk dat gesitueerd is in New York. Dat ze bij het kledingmerk niet liggen te slapen, is wel te zien aan het feit dat ze nu aan boord stappen van de denderende stoomlocomotief dat Red Dead Redemption 2 heet. De collectie van de Western is niet heel groot, maar bevat diverse items die geïnspireerd zijn op protagonist Arthur Morgan. Zo ben je bijvoorbeeld voor iets meer dan 225 euro trotse eigenaar van een gunslinger jacket. In de kleding zijn details verwerkt van Red Dead Redemption 2. Andere kledingstukken die je aan kan schaffen zijn een gestreept overhemd, een denim overhemd, een trui, een tote tas, een zadeltas en een schoudertas.

onbekend

Bron: Barking Irons
Patrick Lamers Hoofdredacteur

Als Hoofdredacteur zijnde is Patrick altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Denk jij met een dikke scoop te komen, dan is Patrick je geheid al voor. Deze turbopapa’s gameverslaving begon ooit met DKC en The Legend of Zelda, maar kent vandaag de dag geen grens! Zelfs een tweeling in de luiers weet hem niet van zijn passie weg te houden.

Informatie bij dit artikel

Je moet eerst inloggen om deze game aan je favorieten toe te voegen.

Packshot Red Dead Redemption 2

Uitgever

Rockstar Games

Reviewscore

Platforms

Pc, PlayStation 4, Xbox One

Releasedatum

26 oktober 2018

Ontwikkelaar

Rockstar Studios

Gameliner Awards

-

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord