Konami werkt aan nieuwe consolegame

Geplaatst:
Aangepast: 3 september 2019 12:26

Is het Metal Gear Solid? Is het Silent Hill? Nee, waarschijnlijk niet, maar Konami werkt wel aan een nieuwe consolegame.

Konami werkt momenteel aan een nieuwe consolegame. Van welke franchise deze game is, weten we niet. We weten echter wel dat het hier gaat om een franchise die wereldwijd bekend is. Komt er dan toch een nieuwe Metal Gear Solid aan? Wie weet. In een interview met GamesIndustry.biz gaf Masami Saso, de Europese directeur van Konami, aan dat er een nieuwe game speciaal voor de consoles onderweg is. Hij wilde nog niet verklappen van welke franchise deze game gaat zijn, dus dat is nog een verrassing. Konami heeft de laatste tijd vrij weinig uitgebracht voor de consoles. De meest bekende is voornamelijk Pro Evolution Soccer.

Bron: GamesIndustry.biz
Claudia Tjia Redacteur

Onze eigen Cloud heeft een hele andere missie dan Cloud uit Final Fantasy VII. Het is haar doel om je continu te voorzien van het meest verse en sappige nieuws. Is ze niet aan het tikken, dan slacht ze monsters, bevrijdt ze koninkrijken en komt ze jonkheren te hulp in epische JRPG’s.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord