Konami niet klaar voor E3 2021

Geplaatst: 1 mei 2021 12:45

Konami, die onder andere bekend staat om de Silent Hill-franchise en Pro Evolution Soccer, is dit jaar geen onderdeel van de E3. In een Tweet heeft Konami laten weten dat ze er nog niet klaar voor zijn.

Aan het begin van dit jaar vond er nog een reorganisatie plaats achter de schermen bij Konami. Waarin een aantal productie divisies werden geschrapt. Ondertussen heeft de studio wel hard gewerkt aan een aantal grote projecten, aldus de Tweet. Wat de projecten precies inhouden is echter nog niet bekend. Fans zullen nog maanden moeten wachten op nieuws rondom deze projecten, want Konami is niet klaar voor de digitale editie van de E3. In de Tweet is verder nog te lezen dat Konami geen afstand doet van de ESA en de E3-conferentie gewoon blijft steunen. Het Twitter-account van de E3 reageerde ook op het nieuws. Zij vinden het jammer dat Konami niet aanwezig is en kijken uit naar volgend jaar.

Met Konami is er een uitgever minder te zien op de E3. Een aantal grote namen zoals Xbox, Nintendo en Ubisoft zijn samen met een aantal andere uitgevers al wel onderdeel van de E3 2021.

E3 2021 vindt online plaats van 12 tot en met 15 juni.

Bron: Twitter

Als het op tactiek aankomt, dan is Anita een echte strateeg. Bouwt ze geen personages van begin af aan op in grootse RPG's dan knutselt ze wel aan hele civilisaties in City-survival builders. Daarnaast beschikt Anita over de nodige dosis rust die ze nodig heeft bij het spelen van de meest enge games en snoeiharde indie's. Nee, inderdaad. Er is geen genre waar Anita zich niet aan durft te wagen.

Lees meer
Reacties
Er zijn nog geen reacties
Nog niet uitgepraat? Praat verder op Discord