Check hier alle Gameliner Awards 2021 content

Konami maakt games voor de iPhone

De Japanse ontwikkelaar Konami brengt volgend jaar drie nieuwe games uit op Apple's iPhone. Metal Gear Solid Touch, Silent Hill: The Escape en Frogger zijn bekende franchises, maar wel speciaal ontworpen voor de iPhone. De games zullen dan ook allen gebruik maken van de toch screen mogelijkheden.

Florian Stronk, hoofd Mobile Business Department bij Konami Digital Entertainment GmbH:

These are Konami's first wave of titles for the exciting new devices, and allow us to bring new elements to portable gaming. We welcome the iPhone and iPod Touch to our product line-up and look forward to these initial games
Tags

Gameliner verzamelt informatie

Gameliner verzamelt gegevens om zo een optimale gebruikerservaring te bieden. Hierdoor kunnen wij analyses maken omtrent het gedrag van de bezoeker om zo de ervaring op onze website te optimaliseren.

Door het plaatsen van cookies zijn adverteerders in staat om advertenties te tonen die aansluiten op jouw interesses. Daarbij kunnen social media-plugins, zoals Facebook en Twitter, gebruik maken van gegevens zodat je in staat bent om op berichten te reageren en deze eventueel te delen. Voor meer informatie omtrent onze privacy policy verwijzen wij je graag door naar ons beleid .

Om Gameliner.nl te kunnen bekijken, dien je de akkoord te gaan met ons privacy policy door op 'Ja, ga verder naar de site’ te klikken.

Ja, ga verder naar de site
Vergeten?